Ekiplerimiz afet bölgesinde

Tarih 17 Ağustos 2021, 00:19 Editör

Ekiplerimiz afet bölgesinde

Ülkenin birçok noktasında çıkan yangınlarla mücadele edilirken yaşanan sel felaketi ise hayatı olumsuz yönde etkiledi.
Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediyesi tarafından sel felaketinin yaşandığı noktalardan biri olan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine ekipman ve personel desteğinde bulunuldu.
Ekipler, sel felaketinin yaşandığı bölgeye ulaşarak oradaki çalışmalara katıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada, "Kastamonu Bozkurt İlçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle Valimiz Sayın Yunus Sezer beyin talimatı ile İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Yasin Erkan ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Bildik’in koordinesinde Sulakyurt Belediyemize ait 1 itfaiye ve 3 personelimiz yardım amaçlı Bozkurt ilçesinde görev aldı. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerine yer verildi.
Afet bölgesinde çalışmalarda görev alan ekiplerimiz Sayın Valimiz Yunus Sezer ile bir araya geldi.

Hizmetlerimiz

İlçemize yatırımlar devam ediyor

İlçemize yatırımlar devam ediyor İlçemize yatırımlar devam ediyor

Belediyemize araç desteği..!