Gençlerimizi tebrik ediyoruz

Tarih 25 Şubat 2022, 11:56 Editör

Belediyesporumuzun galibiyeti bizleri sevindirdi. Düzenlenen futbol müsabakalarında Sulakyurt Belediyesporumuz 4, Karakeçili Belediyespor ise 2 gol attı.

Belediyesporumuzun galibiyeti bizleri sevindirdi.

Kardeşlik içinde güzel bir müsabaka oldu. Galip gelen takımımızı ve her bir sporcumuzu ayrı ayrı tebrik ederiz. Hepsinin ayağına, yüreğine sağlık.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.