İlçemizde su tarifelerinde indirim

Tarih 07 Mart 2022, 21:31 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik su tarifelerinde KDV indiriminin yanı sıra ilave indirim yapıldığını açıkladı.

Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin Belediyelere mevcut su tarifeleri üzerinden %7 indirim yapılması çağrısı üzerine %7 KDV indirimine ilaveten bütün su tarifelerine Belediye Meclisimizce %7 indirim kararı alınmıştır. Alınan karar İlçemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.