Esnafımıza sıcak çorba ikramı

Tarih 18 Mart 2022, 18:56 Editör

İlçemizde hizmetlerimize her yönüyle devam ediyoruz.
İlçe merkezimizde kurulan halk pazarı ile çarşı esnafımıza sıcak çorba ikramı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

İlçemizde hizmetlerimize her yönüyle devam ediyoruz.
Belediye Başkanımız İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "Halk pazarı ve ilçe esnaflarımıza sabahın ilk saatlerinde sıcak çorba ikramında bulunarak bir nebze içlerini ısıtmaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyoruz." dedi.

Hizmetlerimiz

Sulakyurt can dostlarını unutmadı

Sulakyurt can dostlarını unutmadı Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve belediyeye bağlı ekipler karda yiyecek bulamayan sokak hayvanları için ...

Kış hazırlıklarımız bir bir tamamlanıyor