Sulakyurt, fiber altyapıya kavuştu

Tarih 06 Nisan 2022, 22:32 Editör

Belediye Başkanımız İsmail Bildik’in girişimleriyle ilçemiz fiber internet hizmetine kavuştu.
Kaliteli iletişimin daha etkin şekilde sağlanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Türk Telekom İl Müdürlüğü, Sulakyurt ilçesinde fiber altyapı çalışmalarını tamamladı. Telefon ve internet hizmetleri ilçede daha etkin hale geldi.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede bulunan vatandaşların her alanda en iyi hizmeti alması amacıyla gereken çaba ve gayreti en iyi şekilde göstermeye devam ediyor. Altyapısından üst yapısına, sosyal, kültürel ve vatandaş odaklı hizmet gerçekleştiren Bildik, son olarak ilçenin fiber altyapısına kavuşmasını sağladı. Türk Telekom Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler meyvesini verdi ve ilçe fiber altyapıya kavuştu.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bildik, “Bir kaç ay önce Kırıkkale Türk Telekom İl Müdürümüz Yasin Güngör’le görüşmemiz neticesinde bizleri kırmayarak Sulakyurt ilçemizde kesintisiz telefon ve internet hizmetleri için Fiber Altyapı ağı tamamlanmıştır. Değerli Müdürümüze ve çalıma arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.