Tüm davetlilerimize teşekkür ederiz

Tarih 11 Nisan 2022, 04:47 Editör

Sulakyurt Belediyemiz tarafından ilçede geniş kapsamlı iftar programı düzenlendi. Siyaset dünyasından sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetli iftarda bir araya geldi.

Sulakyurt ilçemizde Kırıkkale Teşkilatlarımızla yapmış olduğumuz iftara katılımları ile bizleri şereflendiren, başta Kırıkkale’min Yiğit Milletvekilimiz MHP MDK Başkanım Av. Halil Öztürk, MHP MYK Üyesi Prof.Dr.Kürşat Azkur, İl Başkanımız Sayın Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Faruk Akbulut, Aile ve Kadın Komisyonu Başkanımız Sayın Av. Melike Boran İsmailoğulları ve yönetim kurulu üyeleri; Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Av. Cemal Piliç, Sulakyurt ilçemizin mahalle ve köy muhtarları, TÜRKAV İl Başkanı Sayın Özgür Şahbaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu-Sen İl Temsilcisi A. Yücel Karabacak, Türk Enerji sen şube Başkanım İlker Mazılıgüney, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ve yönetim kurulu üyeleri; Karakeçili Belediye Başkanımız Sayın Veysel Aydemir, Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz ve belediye meclis üyeleri; Bahşılı İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Fak, Balışeyh İlçe Başkanımız Sayın Cengiz Delice, Çelebi İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Kılıç, Delice İlçe Başkanımız Sayın M. Duran Ekici, Karakeçili İlçe Başkanımız Sayın Abdullah Akdeniz, Keskin İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Alp Silsüpüroğlu, Sulakyurt İlçe Başkanı Sayın Ali İhsan Erşan ve yönetim kurulu üyeleri; İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sayın Hasan Gülçimen, Sayın Şükrü Evci, Sayın Bilal Bozbal, Sayın Hüseyin Uluyürek ve Sayın Sercan Sıtkı’nın yanı sıra isimlerini sayamadığım birçok partilimizle iftar yemeğinde buluştuk. Katılımcılarıyla bizleri onurlandıran tüm muhtarlarımıza ve parti yöneticilerimize teşekkür ederiz.