Köy muhtarlarımızla toplantı yapıldı

Tarih 20 Mayıs 2022, 21:34 Editör

Su kanalının uzatılmasıyla ilgili köy muhtarlarıyla toplantı düzenlendi.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milletvekilimiz Halil Öztürk’e iletilmek üzere Sulakyurt Barajı Sulama kanalının daha fazla köylerimize hizmet vermesi için Yeşilli Köyü, Yeşilyazı Köyü, Sarımbey Köyü, Kıyıkavurgalı Köyü ve Kıyıhalilinceli Köyü muhtarlarımızla toplantı yaptık. Sulama kanalının uzatılması için DSİ Devlet Su İşlerine gerekçeli rapor hazırlanarak talep edilecektir." dedi.

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri

İlçemizde Çevre Haftası etkinlikleri Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde temizlik yapıldı.

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi

“Maganda Kurşununa Hayır” projesi Kırıkkale Valiliği tarafından “Maganda Kurşununa Hayır” projesi hayata geçirildi.