Hizmetlerimizle anılmak istiyoruz

Tarih 03 Ekim 2022, 19:38 Editör

Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı açıklamada ilçeye yapmış olduğu hizmetlerle anılmak istediklerini söyledi.

Başkan Bildik, "Biz ilçemize hizmet için geldik bir kaç ay öncede söyledim polemiklerle işim olmaz diye, bizim işimiz bizlere inanan güvenen insanlara hizmet etmek, yarın vatandaşımızın karşısına çıktığımızda hizmetlerimizle anılmak istiyoruz. Her söze verilecek bir cevabımız var ama millet bize kavga et diye yetki vermedi. Hizmetlerimizi görüyor ve görmek istiyor. Bizler milletimizin söylediklerini emir bilip bunları yapıyoruz. Şuan devam eden ve proje aşamasında olup ilgilenmem gereken işlerimizle uğraşmam gerekiyor,

- Sulakyurt Balışeyh arası yolumuz Kayalıdere mevkisine kadar bitmiş durumda. Deredüzü köyü yol ayrımına kadarı ise Ekim ayı içerisinde biterek fazladan 10 km yol yapmamış olacağız, yeni yolumuz açılacak.

- İlçemize 10 Milyon Liralık sıcak asfaltın atılması için acilen kaynak bulmamız gerekiyor.

- Hükümet konağı

- Spor kompleksi

- Sıcak asfalt

- GES Güneş enerji sistemi

- 10.000 onbin metre su hattı değişecek

- Sulakyurt Çayı ıslahı

- Aşevi-Taziye evi

- Sulakyurt çayı etrafına yürüyüş ve bisiklet yolu

- Cezaevi Hastane kanalizasyon hattı değişimi

- 800 metre su hattı yeniledik

- TOKİ’den 74 konut çıkarttık.

- Tabiat Parkı projesi ve yatırıma alınması

- Sulakyurt Çankırı arası ikinci etap yolun projesi ve yatırıma alınması v.b.

Değerli hemşerilerimin bilgisine sunuyorum." ifadelerini kullandı.