Başkanımız ödüle layık görüldü

Tarih 02 Kasım 2022, 20:19 Editör

Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik, "Kent Başkan 2022" ödülüne layık görüldü.

Başkanımız yaptığı açıklamada, "Genel değerlendirme sonucunda Kent Başkan 2022 ödülüne layık görüldük. Türk Belediyeciliği ve yerel yönetimlerin gelişimi ve güçlendirilmesine katkıda bulunan belediye başkanı olarak Genel Sekreterimiz Okan Geçgel'den ödülümüzü Sulakyurtlu hemşerilerimiz adına aldık ve onur duyduk. Asıl ödülü hemşerilerimizden alıyoruz yüzde 60 oy yanında, bir Allah razı olsun da yeter bize." ifadelerini kullandı.

İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor

İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor İlçemizde yol yapım çalışmaları devam ediyor

Hizmetlerimizle anılmak istiyoruz

Hizmetlerimizle anılmak istiyoruz Belediye Başkanı İsmail Bildik, yaptığı açıklamada ilçeye yapmış olduğu hizmetlerle anılmak istediklerini söyledi.