TAŞINMAZ SATIŞ İHALESİ

Tarih 23 Mayıs 2024, 19:42 Editör Çağrı Belediye

BELEDİYEMİZE AİT ARSA VE TARLA

MüIkiyeti Sulakyurt Belediye Başkanlığı'na ait, aşağıdaki ekli listede sıra numarası hizasında bilgileri yer alan 74 (yetmişdört) adet arazi taşınmaz satış ihalesi, şartnamelerindeki hükümlere uygun olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 ve 36 ncı maddesi hükümleri uyarınca 05/06/2024- 11/06/2024 tarihleri arasında aşağıdaki tabloda belirtilen saatlerde Sulakyurt Belediye BaşkanIığı Toplantı Salonunda toplanacak Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır. Her bir taşınmazın ihalesi ayrı ayrı yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılar aşağıda yer almaktadır. İhaleye katılmak isteyen tüm vatandaşlarımıza duyurulur.

Hizmetlerimiz

ÇETİNER hizmetlerine başladı

ÇETİNER hizmetlerine başladı Belediye Başkanı Çetiner hizmetlerine başladı

Çocuklar büyük sevinç yaşadı