ANASAYFA HABER ARA FOTO GALER? V?DEOLAR ANKETLER S?TENE EKLE ?LET???M

Milletvekili Göçer, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Tarih 20 A�ustos 2015, 17:40 Edit?r

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.
Göçer, göreve yeni başlayan Kaymakam Fikret Dağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

Göçer, göreve yeni başlayan Kaymakam Fikret Dağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Dağ, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Göçer'e bilgiler verdi.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik'i de makamında ziyaret eden Göçer daha sonra Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk'ün ailesinin yaşadığı Kalekışla köyündeki anne ve babasını da ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Göçer'e MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk de eşlik etti.

Bu haber 2190 defa okunmu?tur.

Ziyaretler

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret Belediye Başkanımız İsmail Bildik İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feramuz ÜSTÜN beyi ziyaret etti.

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk çeşitli ziyaret ve incelemler için geldiği ilçemizde Belediye Başkanımızı...

GALER�

Detayl? bilgi i?in resmin ?zerine t?klay?n.

Geli�mi� Arama

Y?netici Giri?i