ANASAYFA HABER ARA FOTO GALER? V?DEOLAR ANKETLER S?TENE EKLE ?LET???M

Başkanımız MHP Seçim burosu açılışında

Tarih 17 Ekim 2015, 18:06 Edit?r

MHP İl Başkanlığı ve partililer ile Milletvekili adaylarından Seyit Ahmet Göçer ve diğer yetkililer ilçemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik MHP bürosunun açışına katıldı.

Belediye Başkanımızı da ziyaret eden heyet daha sonra ilçemize hizmete giren MHP seçim bürosu açılışı yapıldı.

Başkanımız açılışta yaptığı konuşmada büronun tüm halka hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bu haber 2167 defa okunmu?tur.

Ziyaretler

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret

Başkanımızdan İller Bankasına Ziyaret Belediye Başkanımız İsmail Bildik İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feramuz ÜSTÜN beyi ziyaret etti.

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti

Milletvekili Öztürk ilçemizi ziyaret etti Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk çeşitli ziyaret ve incelemler için geldiği ilçemizde Belediye Başkanımızı...

GALER�

Detayl? bilgi i?in resmin ?zerine t?klay?n.

Geli�mi� Arama

Y?netici Giri?i