23 Nisan Bayramı Coşkusu

Açıklama: Sulakyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kategori: Önemli Gün ve Haftalar
Eklenme Tarihi: 23 Nisan 2017
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 05:32
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=189

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Sulakyurt Çarşı Meydanında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan program, Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu'nda devam etti.

Kaymakam Yunus Emre Vural, tüm çocukların bayramını tebrik ederek, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik de çocukların gülmesi ve mutlu olması için büyüklerin üzerine önemli görevler düştüğünü belirtti.

Programda, öğrencilerin günün anlam ve önemi belirten şiir ve kompozisyonlar okunmasının ardından ilkokul ve anasınıfı öğrencileri tarafından halk oyunları ve hazırlanan çeşitli oyunlar ve gösteriler yapıldı.

Kaymakama, Kaymakam Vural'ın yanı sıra Belediye Başkanımız İsmail Bildik, Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram, kurum yöneticileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.