Tüm halkımızla iftar sofrasında buluştuk

Açıklama: İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında binlerce Sulakyurtlu iftar sofrasında buluştu.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 18 Haziran 2017
Geçerli Tarih: 01 Temmuz 2022, 19:44
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=199

Sulakyurt Belediyemiz ve Sulakyurt Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen geleneksel iftar programında ramazan coşkusu hakimdi.

İftar öncesi Cumhuriyet meydanındaki alanda bir araya gelen binlerce Sulakyurtlu ve diğer davetliler, Belediye Başkanımız İsmail Bildik'e düzenlenen organizasyon nedeniyle teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik programda yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik beraberlik ve rahmet ayı olduğunu ve bu programda da bunu müşahede ettiklerini söyledi.

Geleneksel hale getirilen sokak iftarlarında her yıl katılımın daha da arttığını belirten Belediye Başkanı Bildik, Ramazan ayında kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en doruk noktaya ulaştığını söyledi. Bildik, "Ramazan ayının bu kutsal günlerinde binlerce yurttaşlarımız barışın gelmesi için dua ediyor. Bizde bu günlerin hatırına diyoruz ki inşallah güzel günler gelecektir. Sizleri sofralarımızda görmek bizi şereflendirdi. Bugün burada birlik var, beraberlik var, kardeşlik vardır. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır” diye konuştu.

Bu milleti hiç bir gücün birbirinden ayıramayacağını ifade eden Başkanımız İsmail Bildik, 15 Temmuz darbe kalkışması olaylarına da değinerek, 15 Temmuz kalkışmasında bulunanlara ve ülkede karışıklığa yol açanlara beddua ederek ülkenin birliğinin ve dirliğinin bozulmaması yönünde dileklerde bulundu.

İftar programı Sulakyurtluların birlikte oruç açmasının ardından okunan dualarla devam etti. Daha sonra ise düzenlenen şiir sunumu ve sema gösterisi ile iftar programı sona erdi.