İlçemize TOKİ konutları geliyor

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 21:58
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=299

Yıllardır özlemini çektiğimiz TOKİ konutlarıyla ilgili somut adımlar atılmaya başlanarak konutlar için kayıtlar alınmaya başlandı.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki konut ihtiyacından dolayı belediyemiz tarafından TOKİ’ye müracaat edilmiş olup TOKİ’den konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için ön kayıt başvuruları başlamıştır. Müracaat etmek isteyen hemşehrilerimiz belediyemiz yazı işleri müdürlüğüne kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Vatandaşlarımıza ilanen duyurulur.

-Konutlarla ilgili ücret durumu ise 5.000 ile 7.500 arası ön kayıt ücreti olarak belirlendi.

-Karar çıktıktan sonra 24 ay içerisinde 100 adet konut teslim edilecek ve teslimde %20'si peşin yatırılacaktır.

-Toplam bedelin ön kayıt ve %20 ödeme dışında kalan meblağ isterseniz TOKİ'nin uygun gördüğü taksitlendirme veya mortage kullanabilirsiniz.

-Ayrıca ilçe veya köylerimizden nüfus kayıdı gerekmektedir.