Halkımızın Sağlığı İçin Çalışıyoruz

Geçerli Tarih: 29 Ekim 2020, 23:15
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=313

Bildik, "Gece-gündüz demeden vatandaşımızın daha sağlıklı yaşaması ve daha temiz, daha huzurlu, daha güzel bir Sulakyurt için çalışıyoruz. Kovid-19 salgını nedeniyle tedbir amaçlı çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalarkapsamında tüm mahallelerimizde dezenfektasyon çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlamış olduğumuz program dahilinde ilçemizde dezenfektasyon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada korona virüsle mücadelede tüm sahada özveri ile çalışan belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER İSMAİL BİLDİK

Yapılan dezenfekte çalışması ile memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, "İlçemizin temiz görünmesi bakımından belediye ekiplerimiz yoğun çaba gösteriyor. İlçemizde cadde ve sokaklar pırıl pırıl hale getiriliyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.