İlçemizde yeni hizmetler hizmette

Açıklama: İlçemizde yeni hizmetler hayata geçirildi
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2020
Geçerli Tarih: 21 Ocak 2021, 23:30
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=317

İlçemizde dere ıslak çalışmaları tamamlanarak hizmete girdi.

Sulakyurt ilçemizde I. Etap dere ıslah çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanımız ıslah çalışmaları yapılan alanda incelemelerde bulunarak buradaki görevlilerden bilgi aldı.

İlçenin her geçen gün daha da güzelleştirildiğini belirten Belediye Başkanımız İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, "Halkımızın hak ettiği hizmetler bir bir yerine getiriliyor. Hava şartları soğuk olmasına rağmen bizim hizmetlerimiz devam ediyor. Büyük özveri ile çalışan görevlilerime çok ama çok teşekkür ediyorum. Dere ıslah çalışmalarımızın ardından dere üzerinde kurulan köprü de tamamlanarak hizmete girdi. Şimdi etrafından tel örgü ve diğer peyzaj çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında dere boyunca doğa ile iç içe bisiklet yolu, yürüyüş yolları, barbeküler, kamelyalar, çocuk oyun park ve alanları  ile diğer çalışmalar da tamamlanacaktır." dedi.