Kamelyalar parklarımızı güzelleştiriyor

Açıklama: Sulakyurt Belediyesi olarak her yeni bir güne çalışmalarımızla ve hizmetlerimizle başlıyoruz.
Kategori: Hizmetlerimiz
Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2022
Geçerli Tarih: 07 Aralık 2022, 06:47
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=362

Halkımızın her konuda ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında var gücümüzle çalışıyor ve hizmet üretiyoruz. İlçemizin birçok noktası ile parklarımızın güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla Belediye Başkanımızın da bizzat katılımı ile ahşap kamelya üretimi gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "Her zaman biz çalışıyoruz, üretiyoruz, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Parası olan beş 5 katına alır, biz beşte bir oranına malederiz. İmkanı olan her kes yapar, önemli olan imkansızlıklar içinde elde edebilmektir. Sulakyurtlu hemşerilerimizin yüzde 60'ı bizi bunlar için tercih ediyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur." ifadelerini kullandı.