130 bin metrekare yol yaptık

Açıklama: Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar yol yapım çalışmalarına devam edeceklerini belirterek 130 bin metrekare yol yaptıklarını söyledi.
Kategori: Güncel Haberler
Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2023
Geçerli Tarih: 01 Aralık 2023, 23:16
Site: SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=369

Bildik çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizin en uzak evinin yolunu yapmaya başladık. Sırasıyla yolu olmadık cadde sokak kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 154 bin metrekare bozuk alanımızdan 8 yılda 130 bin metrekare yol yaptık. İmkanlarımız dahilinde geri kalan 24 bin metrekare yol ağımızı da inşallah bu sene tamamlamaya çalışacağız. Yol yapım çalışmalarını paylaştığımızda yolunu yapamadığımız hemşerilerimiz serzenişlerine maruz kalıyoruz haklılar da. Biz çalışıyoruz Sulakyurt güzelleşiyor. Biz susarız hizmetlerimiz konuşur." ifadelerini kullandı.