Milletvekili Göçer, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti

Açıklama: MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. Göçer, göreve yeni başlayan Kaymakam Fikret Dağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kategori: Ziyaretler
Eklenme Tarihi: 20 Ağustos 2015
Geçerli Tarih: 29 Mart 2024, 00:15
URL: http://www.sulakyurt.bel.tr/haber_detay.asp?haberID=65

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

Göçer, göreve yeni başlayan Kaymakam Fikret Dağ'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakam Dağ, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Göçer'e bilgiler verdi.

Belediye Başkanımız İsmail Bildik'i de makamında ziyaret eden Göçer daha sonra Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk'ün ailesinin yaşadığı Kalekışla köyündeki anne ve babasını da ziyaret ederek taziyelerini iletti.

Göçer'e MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk de eşlik etti.